Υλικά:
2 κουτιά εβαπορέ γάλα
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί με ΔΥΟ φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής GARNI
1 πακέτο μπισκότα OREO
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ (μεγάλο, που να χωράει στην κατάψυξη σας) αδειάζουμε τα δυο εβαπορέ και το βάζουμε στην κατάψυξη για ΔΥΟ ώρες.
Για τον ίδιο χρόνο βάζουμε το ζαχαρούχο στο ψυγείο (συντήρηση).
Χτυπάμε στο μίξερ το εβαπορέ μέχρι να τριπλασιάσει τον όγκο του. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τώρα προσθέτουμε και τα δυο φακελάκια της κρέμας. Τα μπισκότα τα χτυπάμε στο γουδί για να μείνουν και μεγαλούτσικα κομμάτια και τα προσθέτουμε μέσα στο μίγμα μας.
Αφήνουμε το μίγμα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει....... και καλή μας όρεξη.
Μπράβο Μαράκι...
2 κουτιά εβαπορέ γάλα
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί με ΔΥΟ φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής GARNI
1 πακέτο μπισκότα OREO
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ (μεγάλο, που να χωράει στην κατάψυξη σας) αδειάζουμε τα δυο εβαπορέ και το βάζουμε στην κατάψυξη για ΔΥΟ ώρες.
Για τον ίδιο χρόνο βάζουμε το ζαχαρούχο στο ψυγείο (συντήρηση).
Χτυπάμε στο μίξερ το εβαπορέ μέχρι να τριπλασιάσει τον όγκο του. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τώρα προσθέτουμε και τα δυο φακελάκια της κρέμας. Τα μπισκότα τα χτυπάμε στο γουδί για να μείνουν και μεγαλούτσικα κομμάτια και τα προσθέτουμε μέσα στο μίγμα μας.
Αφήνουμε το μίγμα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει....... και καλή μας όρεξη.
Μπράβο Μαράκι...