Υλικά:1.200 γρ. κιμά μοσχάρι
2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα στον τρίφτη
σκόρδο σε σκόνη
1 κουτ.σ. μουστάρδα
λίγο pummaro (με το μάτι) ή 1-2 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.γλ. σόδα
αλάτι-πιπέρι
λίγο θυμάρι, πάπρικα, ρίγανη αρκετή
1 κ.σούπας τριμμένο κόλιανδρο
1 αυγό ολόκληρο
λίγο λάδι
λίγο γάλα (2-3 κουτ. σ.)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και ψήνουμε στους 220 βαθμούς.
2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα στον τρίφτη
σκόρδο σε σκόνη
1 κουτ.σ. μουστάρδα
λίγο pummaro (με το μάτι) ή 1-2 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.γλ. σόδα
αλάτι-πιπέρι
λίγο θυμάρι, πάπρικα, ρίγανη αρκετή
1 κ.σούπας τριμμένο κόλιανδρο
1 αυγό ολόκληρο
λίγο λάδι
λίγο γάλα (2-3 κουτ. σ.)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και ψήνουμε στους 220 βαθμούς.